Не купувайте газови уредби под 800 лева Напиши коментар

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Разходът на гориво е значително по-голям с турски и китайски газови системи

Цените на качествените газови уредби тръгват от 800 лв., предупреждават от българската марка REAGAS. Всяко предложение под тази цена означава, че компонентите, от които е изградена газовата уредба, са с ниско качество. На пазара се предлагат евтини газови системи, които се правят от турски и китайски копия на оригиналните части. Те често дефектират, не са издръжливи, автомобилът не върви гладко и му светват предупредителни лампи, а освен това разходът за гориво се увеличава значително.

Когато се монтира некачествена газова уредба, се губи ползата от нея, защото не се спестява от гориво, а даже напротив, поясняват от REAGAS.

Друг недостатък на евтините уредби е, че обикновено нямат гаранция или ако имат, тя е не повече от една година. При оригиналните газови системи гаранцията е две години. През определен период се прави задължително сервизно обслужване, като на определен брой изминати километри на газовата инжекционна система се подменят всички филтриращи елементи, извършва се пълен преглед, проверка, реглаж и настройка на всички механични и електронни елементи, без да се заплаща за самата подмяна, а само за изразходените материали. Тези манипулации се извършат само в регистрирани и оторизирани авто газ сервизи и с оригинални компоненти на газовите системи.

Когато заменим бензина с газ и монтираме качествена газова уредба, спестяваме 50% от разходите за гориво, благодарение на разликата на цените на горивата. Kолкото повече шофираме, толкова по-голяма изгода от газовата система имаме. Затова е много важно тя да бъде добре инсталирана и изработена от качествени компоненти, за да може да работи по-дълго време. Ако монтираме евтина уредба менте обаче, не спестяваме, напротив – разходите  ни за гориво и за поддръжка може да станат дори по-високи от тези за бензин, коментират от REAGAS.

Експертите от бранша препоръчват да имаме предвид следните съвети при покупка на газова уредба.

Изберете инжектори, редуктори и електроника, които са създадени от български, италиански или полски фирми. Те с годините са доказали своето високо качество.

Когато се спрете на уредба, първо проучетете какви са отзивите за нея в автомобилните форуми в интернет. Това ще ви помогне да си изградите по-добра представа за системата, още преди да сте я закупили.

Използвайте услугите на лицензирани сервизи с разрешително за монтаж на газови уредби. Така вероятността да ви предложат уредба менте е по-малка, а и ще сте спокойни, че монтажът е извършен правилно и е на ниво.

REAGAS  е българска марка газови системи, която се продава на пазарите в България, Македония, Сърбия, Румъния, Гърция, Украйна. Инжекционната система има всички необходими сертификати за качество (67R-01,110R-00,10R-03), гаранционно и извънгаранционно обслужване с европейска  гаранция 24 месеца.

За допълнителна информация: Veritas PR, Евелина Терзийска, 0888 046 475

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *