ИНЖЕКЦИОННА СИСТЕМА COMPACT PLUS 4 CYL


Сравни

ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:

  • AG Електроника Compact PLUS 4цил. с вграден сензор за налягане
  • окабеляване за монтаж,
  • превключвател
  • бушонно тяло и предпазител

198.00 лв. 220.00 лв.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

СЪВРЕМЕННИ ЕЛЕКТРОНИКА В КОМПАКТНА КУТИЯ

Compact е иновативен и технологично развит електронен контролен блок за втечнен нефтен газ / CNG. Той е оборудван с процесор от последно поколение, следователно след инсталиране и калибриране той е напълно съвместим с автомобилния двигател. Компактният ECU е оборудван с разширена функция AAS (автоматична настройка на системата), която осигурява безупречна и гладка работа на двигателя.

Малкият и функционален капак на ECU позволява бързо монтиране във всяка кола. COMPACT е посветена на 4-цилиндровите автомобили, задвижвани с бензин. Благодарение на вградения сензор за налягане, броят на необходимите връзки е намален до минимум. Много важна характеристика на COMPACT е опцията за отчитане на RPM и контрол на чувствителността на сигнала при въртене. ЕКУ е оборудван и с интуитивен потребителски интерфейс и функция за автоматично откриване на комуникационния порт. Освен това е проектиран специален вариант (изчерпване), посветен на автомобилите на Mazda.

Compact  е лесен за използване благодарение на функциите за лесно стартиране (ES) и функциите за автоматично адаптиране, които отговарят, наред с другото, за незабавни корекции. Освен това е осигурена функцията Двойна памет, отговорна за сигурните актуализации на софтуера (Компактна настройка). За удобство на потребителите, има проектиран многофункционален и лесен за използване превключвател. Допълнителният комфорт при шофиране се осигурява от оптимизирана система за нагряване на инжекторите. COMPACT ECU отговаря на стандартите на бордовата диагностика OBDII / EOBD.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Категория:

Общо 0 отзива

общо 0.0
0
0
0
0
0

Бъдете първият написал отзив за “ИНЖЕКЦИОННА СИСТЕМА COMPACT PLUS 4 CYL”

Все още няма добавени отзиви.