Газта не намалява мощността на колата Напиши коментар

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Монтираха газов инжекцион на Порше Кайен битурбо

Карането на газ вече не се отразява на мощността на колата. Влиянието на най-новите модели газови инжекциони върху силата на двигателите е толкова минимално, че остава незабележимо при каране дори и при най-мощните автомобили. Това стана ясно днес по време на презентация на полски специалисти пред представители на сервизи от цяла България. Обучението се организира от българската марка газови системи REAGAS и се провежда от 17 до 19 февруари в гр. Стара Загора.

            По време на събитието беше направена демонстрация с газов инжекцион, монтиран на Порше Кайен битурбо. Тя показа, че за оптималното функциониране на колата голямо значение има не само изборът на точната инжекционна система и качеството й, но и как тя е монтирана и как е настроен софтуерът.  При колите с мощни двигатели този процес е дори още по-сложен. Основен момент е изборът на рейки – инжекторните рейки трябва да са „бързи” (нискоомови), тоест да осигуряват непрекъснато впръскване на гориво при високи обороти. Също така за да работят безпроблемно мощните автомобили, се използват по-усилени компоненти на газовата система.

            Освен че не влияят осезаемо на мощността, най-новите модели газови системи са „умни” – те анализират работата на двигателя и стила на каране на шофьора и се адаптират спрямо него.

REAGAS е българска марка газови системи, която се продава на пазарите в България, Македония, Сърбия, Румъния, Гърция, Украйна.

REAGAS са едни от малкото в бранша, които редовно организират обучения за сервизите за тънкостите при монтажа на газови уредби, в зависимост от спецификата на автомобила. 

Инжекционната система REAGAS има всички необходими сертификати за качество (67R-01,110R-00,10R-03), гаранционно и извънгаранционно обслужване с европейска  гаранция 24 месеца.

За допълнителна информация: Евелина Терзийска, Veritas PR, (02) 862 82 47, 0888 046 475

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *